400 g köttfärs
1 ägg
salt, peppar
(evt. 1 msk worchestersås)
Dubbel sats av "Det perfekta hamburgerbrödet"
Gurkmajonnäs (ca 100 g majonnäs med ca 20 g bostongurka kanske? Jag vägde inte, jag blandade på känn)
1 hjärtsalladshuvud
0,5 skivad lök
1 skivad tomat
8 skivor inlagd gurka
Gör så här:
Börja med att röra ihop ingredienserna till brödet. När brödet sväller så blandar man köttfärs, ägg, salt, peppar och worchestersås och formar 4 hamburgare. När brödet gräddas i ugnen, steker man hamburgarna på medeltemperatur i några minuter på varje sida.
Dela bröden på mitten, och fyll med gurkmajonnäs, sallad, lök, tomat, inlagd gurka och hamburgarna.
Energifördelning per burgare |
No comments:
Post a Comment