Enkelt och gott paleo julgodis!
Ingredienser, ca 30 st:
250 g torkade fikon
3 dl naturella cashewnötter
2 msk kakao
ca 0,5 dl kokosolja (smält/flytande)
ca 0,5 dl kokosflingor
Gör så här:
Blötlägg cashewnötter och fikon i två timmar. Häll av vattnet och mixa fikon och cashewnötter i en matberedare. Tillsätt kakaopulver och kokosolja och mixa allt till en jämn smet. Rulla bollar av smeten och rulla dem i kokosflingor. Håller ca en vecka i kylskåp, eller längre i frys.
Hmm....verkar goda!
ReplyDeleteJa, de var jättegoda!
DeleteLåter jättegott! Ska se om jag ska våga mig på något sådant sött... är rädd att falla ner i sockersuget...
ReplyDeleteHa en fin dag!
Kram kram
//Lana
Det var väldigt gott, men det är ju väldigt sött med torkade fikon så det är nog en viss risk att sockersuget biter tag om man är känslig för det...
DeleteHa en fin dag! Kram