Thursday, May 28, 2015

Picklad rödlök

Detta receptet har jag fått av min syster - var hon har hittat det har jag inte en aning om. Det jag däremot vet är att det är sabla gott! Dessutom är det väldigt basiskt och bra för kroppen!

Ingredienser:
2 rödlökar
saften av 2 limefrukter
1/2 dl äppelcidervinäger
salt

Gör så här: 
Strimla löken tunt, blanda allt och låt stå minst 30 min.
En ammande mors lunchtallrik... Bacon, lever, picklad rödlök, ägg och sallad


1 comment:

  1. Tack för en fin sida och recept! Trenden att äta glutenfritt växer och folk som slutar äta gluten och ibland även mejeriprodukter mår i regel mycket bättre. För ca 2 år sedan sökte jag på nätet för min fibromyalgi, ledvärk och min mage som krånglat så länge jag minns och hittade en blogg som relaterade till mina besvär, och där fanns även böcker av Michael Håkansson som heter "gluten och mjölk-källan till moderna sjukdomar" och handlade om gluten. Jag köpte dessa (kan verkligen rekommendera dem) och efter att läst dem slutade jag med först gluten och sen mejeriprodukter och idag mår jag toppen. Här är en länk till författarens blogg som är ganska välbesökt: http://gluten-celiaki.blogspot.se/

    ReplyDelete