Wednesday, April 16, 2014

Vanilj/kokospannacotta med passionsfrukt och kiwi

En "påskfärgad" och läskande god efterrätt!

Ingredienser, 4 port:
500 ml kokosmjölk
1 tsk vaniljpulver
2 gelatinblad
2 passionsfrukter
1 kiwi

Gör så här:
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
Koka upp kokosmjölken med vaniljpulver. Ta upp gelatinbladen ur vattnet och rör i dem i den varma kokosmjölken. Häll upp i fyra skålar/glas och låt svalna i kylskåp i minst en timme. Dekorera med passionsfrukt och kiwi strax innan servering.

2 comments:

  1. Kan intyga att den var god.....jag fick nämligen smaka en av dessa fyra på bilden!!

    ReplyDelete
  2. Låter enkelt, fräscht och gott! Bra påskdessert med andra ord!

    ReplyDelete