(använd gärna denna koden om du ska beställa på iHerb: TCB481 - då kan du få upp till 10% rabatt)
Ingredienser:
ca 3 ark kombu kelp
1 msk sesamolja
1 tsk coconut aminos
ca 1/2 tsk honung
1 msk rostade sesamfrön
Gör så här:
Blötlägg först algerna i ca 30 minuter så att de blir mjuka (häll inte ut blötläggningsvattnet, använd det att vattna växter med - ta vara på all näringen!). Strimla dem tunt. Hetta upp oljan i en stekpanna/wokpanna och tillsätt algerna. Woka på hög värme under konstant omrörning i ca 3-4 minuter. Sänk värmen och rör i coconut aminos och honung. Häll upp i en skål och blanda ner rostade sesamfrön. Vips har du en skål med suuupernyttigt snacks :-) Eller servera det som en sallad till fisk. Eller som en förrätt med något gott vitt vin eller kanske en prosecco till (Pizzolato Prosecco Doc Brut är testat och godkänt...)
| 1. Förpackningen 2. Torkade kombu-alger 3. Blötlagda kombu-alger 4. Det färdiga resultatet |
| MUMS! |
Det här måste jag testa! Låter gott!
ReplyDeleteSka nog använda din rabattkod och göra beställning på iherb!
Coconut aminos låter spännande och nyttigt! :)
Kram kram
//Lana
Vad roligt om du använder min kod - då får både du och jag rabatt :-)
DeleteCoconut aminos är jättebra! Jag använder det till allt möjligt. Det har en lite soja-aktig smak, men mycket mildare.